Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Οι πολιτικοί μηχανικοί και ο seismic

#11
ggianniko έγραψε:Ωστόσο, πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να καταλάβεις ότι δεν έχει ανταποκριθεί θετικά σε αυτό το κοινό αυτού του φόρουμ και, επομένως, δεν έχει νόημα να συνεχίζεις να ποστάρεις εδώ. Είναι σαν να κάθεσαι πάνω από το κεφάλι κάποιου που δεν θέλει να σε ακούσει και εσύ συνεχίζεις να μιλάς.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν να ξέρουν για την πατέντα. Για όσους όμως τους ενδιαφέρει είμαι πρόθυμος να λύσω τις απορίες τους.

Re: Οι πολιτικοί μηχανικοί και ο seismic

#12
δεν έπιασες το point. Προσπαθούμε να σου πούμε ευγενικά ότι κανέναν σε αυτό το φόρουμ δεν τον ενδιαφέρει η πατέντα σου.......
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Οι πολιτικοί μηχανικοί και ο seismic

#13
KiritoShu έγραψε:δεν έπιασες το point. Προσπαθούμε να σου πούμε ευγενικά ότι κανέναν σε αυτό το φόρουμ δεν τον ενδιαφέρει η πατέντα σου.......

Το κατάλαβα... η πατέντα μου έχει να κάνει και με το τσιμέντο το οποίο είναι παντελώς αδιάφορο για την χημεία... ενώ η μαγειρική έχει κάποια σχέση.
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες