Χαμηλός Ρομαντικός Φωτισμός στο ΕΜΠ

#1
Καλημέρα

Μιας και είναι του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα έχω να σας προτείνω ένα τρομερά ρομαντικό μέρος για απόψε. Το ΕΜΠ. Χαμηλός εως ανύπαρκτος φωτισμός οπουδήποτε θελετε ιδανικος για παράνομα και μη ζευγαράκια.

Ιδανικός ακόμα για αυτούς που θέλουν να περδικλωθούν χωρίς λόγο ενώ φεύγουν από τη σχολή ενώ έχει πέσει ο ήλιος.. Κοτζάμ τεχνολογικό ίδρυμα και δεν μπορούν να τοποθετηθούν μερικές λάμπες στο κάμπους; Δε λέω να το κάνουμε και φωταγωγημένη πόλη της βόρειας Ευρώπης τα Χριστούγεννα, αλλά στοιχειώδη πράγματα να μην κυκλοφορούμε με φακούς. .....
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Χαμηλός Ρομαντικός Φωτισμός στο ΕΜΠ

#2
Φαντάζομαι πρόκειται για κάποιο καλά σχεδιασμένο και εκτελεσμένο σχέδιο της πρυτανείας ή όποιου υπευθύνου με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στο campus.

Ο χαμηλός φωτισμός άλλωστε εκτός από τον "παράνομο" έρωτα, ευνοεί και τον παράνομο "έρωτα" ξέρετε, αυτόν που αποτελεί ποινικό αδίκημα (και άλλες λιγότερο σοβαρές αξιόποινες πράξεις).

Κοινώς: έλλεψη φωταγώγησης, άλλος ένας λόγος που αισθάνομαι ασφαλής στο ΕΜΠ.
Και για τις αποφάσεις,/ σ' εκείνες τις στιγμές της ανυπολόγιστης δύναμης μας,/ κανείς δεν πήρε την ευθύνη ύστερα από την ήττα.
Κι όχι γιατί δεν μετρήσαμε κόστη, συνέπειες ή απώλειες,/ αλλά ήτανε τέτοιες οι επιθυμίες/ που όλα τα δικαιολογήσαμε.
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron