Κατατακτήριες για Χημικούς Μηχανικούς ΕΜΠ

#1
Ήρθε ένα παιδί στη σχολή το οποίο θέλει να περάσει με κατατακτήριες σε μας.Είχε πρόβλημα με το θέμα του διαβάσματος διότι δεν θα πάει σε κάποιο φροντιστήριο και ζήτησε βοήθεια από τους καθηγητές οι οποίοι ουσιαστικά..δεν είχαν και πολύ διάθεση.Οπότε προσφέρθηκα να βρω όσα περισσότερα γίνεται. Η ύλη περιλαμβάνει μαθηματικά, φυσικες και χημείες (ανόργανη και αναλυτική) 1ου έτους. Έχω κάποιες σημειώσεις από παλιά αλλά ψάχνω φετινές(ή και περσινές) γιαι μαθ Ι, φυσική Ι και ανόργανη και περσινές των υπολοίπων.
Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει μήνυμα να συνενοηθούμε να δώσει σημειώσεις! Επίσης όποιος έχει βοηθήματα που δεν χρειάζεται και θέλει να τα δώσει ευπρόσδεκτα!Φυσικά όλα θα επιστραφούν!
Είναι μεγάλη ανάγκη!
Ευχαριστώ! :)
~once you've grown up, you can never come back..~

Re: Κατατακτήριες για Χημικούς Μηχανικούς Εμπ

#2
Για τις χημείες του πρώτου έτους κατα κύριο λόγω το διάβασμα θεωρώ πως γίνεται μέσα από το βιβλίο και για την αναλυτική ειδικότερα θα πρότεινα να ψάξετε και να πάρετε σημειώσεις από κάπιο παιδί που πήγαινε στην ενισχυτική που έκανε μάθημα ο κύριος Κορδάτος...είναι πολύ πολύ καλός στη δουλειά του θα βοηθούσαν νομίζω! :)

Re: Κατατακτήριες για Χημικούς Μηχανικούς ΕΜΠ

#4
Αναλυτική θα δώσω εγώ και ανόργανη έχω βρει βιβλίο αλλά ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Ψάχνω να βρω σημειώσεις αλλα δεν ξέρω πολλά παιδιά από 2ο έτος για να βοηθήσουν γι'αυτό κ ένανα ποστ εδώ να το δουν περισσότεροι.
~once you've grown up, you can never come back..~

Re: Κατατακτήριες για Χημικούς Μηχανικούς ΕΜΠ

#5
Κι εμείς τι κάνουμε εδώ βρε?? :) Από δεύτερο έτος είμαστε...λοιπόν από το πρώτο έτος εγώ σημειώσεις καλές δεν έχω γιατί δεν μου πολυάρεσαν τα μαθηματάκια...από δεύτερο έχω πολύ καλές..αν θες όμως μπορούμε να σε φέρουμε σε επαφή με παιδιά που είχαν κάνει πολύ καλές σημειώσεις και θεωρώ ότι θα θέλουν ευχαρίστως να βοηθήσουν! ;)

Re: Κατατακτήριες για Χημικούς Μηχανικούς ΕΜΠ

#7
Καλημέρα σε όλους,

Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου να δώσει κατατακτήριες εξετάσεις για εισαγωγή στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Μήπως μπορεί κανείς να μου υποδείξει τα μαθήματα, την ύλη και τις ημερομηνίες των εξετάσεων?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Re: Κατατακτήριες για Χημικούς Μηχανικούς ΕΜΠ

#8
Για τις ημερομηνίες δεν γνωρίζω (πες του να πάρει ένα τηλέφωνο στη γραμματεία, αν και η περίοδος είναι λίγο περίεργη). Ως αναφορά τα μαθήματα και την ύλη δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από πέρσι, οπότε σου παραθέτω την ανακοίνωση:

People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

Re: Κατατακτήριες για Χημικούς Μηχανικούς ΕΜΠ

#9
Παίδες και εγώ λέω να δώσω κατατακτήριες και θα ήθελα βοήθεια. Τα βιβλία που προτείνονται είναι πανάκριβα οπότε λέω να ψαχτώ για σημειώσεις. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

ΥΣ: Η ύλη της φυσικής αν δε κάνω λάθος είναι όμοια με την ύλη των πανελληνίων. Με εξαίρεση το κομμμάτι με τους νόμους του Νεύτωνα. Κάνω λάθος; Οπότε προς τι ο Γκαρούτσος (Μηχανικη) ?

Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης