Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Πρυτανικές Εκλογές 2019

#1
Σε άλλα νέα έγιναν οι πρυτανικές εκλογές για φέτος στο ΕΜΠ και τα αποτελέσματα για τους υποψηφίους πρυτάνεις είναι τα κάτωθι

Δημητρης Καλιαμπάκος 124
Ανδρέας Μπουντουβής 101
Αρης Κοζύρης 83
Κωνσταντίνος Μαγουλάς 62
Μαρίνος Κάβουρας 49

Οι δύο πρώτοι έχουν άλλον ένα ριματς αύριο για να δουμε ποιος θα έχει τα ηνία του ιδρύματος αυτού. Ο κύριος Μπουντουβής από τη σχολή μας ήρθε 2ος (βέβαια στα σάιτ τον αναφέρουν ως Μπουτουδή, σε περίπτωση που κάποιος διαβάσει τα νέα σε κάποιο πιο νορμάλ πηγή στο ίντερνετ και παραξενευτεί)

Υπενθυμίζουμε ότι είναι οι πρώτες (και μάλλον οι τελευταίες) εκλογές που γίνονται με το νόμο Γαβρόγλου που ψηφίζουν ακόμα και τα δέντρα (εντάξει υπέρβαλλω λίγο, αλλά το πιάσατε το νόημα... ελπίζω τουλάχιστον)

Τα μανιφέστα των δύο υποψηφίων βρίσκονται στα συνημμένα του ποστ. Του κυριου Μπουτνουβή (ή Μπουτουδή όπως έγινε γωνστός σήμερα στα ειδησιογραφικά σάιτ) κυμαίνεται σε επίπεδα του "βάζουμε μία τάξη στην αταξία" (που το πέτυχε να πουμε σε πολλούς τομείς στη θητεία τους ως κοσμήτορας στη Σχολή μας) ενώ του κυρίου Καλιαμπάκου πιο πολύ "επαναστατικο ευχολόγιο" (να έρθει το μετρό στο πολυτεχνείο, να έχουμε ποδηλατόδρομους, να κλείσουμε το μαγαζί επαόριστον πάλι αν γίνει εξορθολογισμός στο διοικητικό προσωπικό και άλλα τέτοια).

Μη αντικειμενική ενημέρωση κάνω, να τα λέμε αυτά.

Επιτυχία αύριο στο δεύτερο γύρο στους υποψηφίους.

Υ.Γ. Για τους αντιπρυτάνεις δεν έχω βρει κάπου ακόμα τα αποτελέσματα. Ελπίζω να δεηθούν να τα βγάλουν.
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Συνημμένα
DKALIAMPAKOS_Na fanoume dynatoteroi.pdf
(572.93 KiB) Μεταφορτώθηκε 53 φορές
ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΠ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Α. ΜΠΟΥΝΤΟΥΒΗ .pdf
(678.36 KiB) Μεταφορτώθηκε 71 φορές

Re: Πρυτανικές Εκλογές 2019

#2
205 ο μπουντουβης 174 ο καλιαμπακος. Όπως με ενημέρωσαν από το κοντρόλ

Άρα έχουμε νέο πρύτανη από τη σχολή μας. Καλή θητεία
Τελευταία επεξεργασία από KiritoShu σε Τρί 24 Σεπ 2019, 8:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης