[7ο] Σχέσεις δομής- Ιδιότητες υλικών (2014-15)

#1
Για τη διεξαγωγή των εργαστηρίων όλοι οι σπουδαστές που παρακολουθούν το μάθημα παρακαλούνται να σχηματίσουν τριμελείς εργαστηριακές ομάδες. Όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει, παρακαλούνται να έλθουν σε επικοινωνία με την Κυρία Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου (lila_spiridoula@msn.com) μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, 3 Νοεμβρίου, προκειμένου να ενταχθούν σε μια εργαστηριακή ομάδα.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων και οι εργαστηριακοί οδηγοί θα αναρτηθούν σύντομα.

Ο υπεύθυνος του μαθήματος.

Δώρος Θεοδώρου

[7ο] Σχέσεις δομής- Ιδιότητες υλικών (2015-16)

#2
Ανακοίνωση για αναπλήρωση των εργαστηριακών ασκήσεων:

Οι εργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος που δεν εκτελέστηκαν στις 13/11 και στις 27/11 θα αναπληρωθούν την Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 και την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στα "Εγγραφα" του ιστοτόπου του μαθήματος. Επιπρόσθετα, σπουδαστές που απουσίαζαν κατά την εκτέλεση μιας άσκησης από την ομάδα τους παρακαλούνται να την αναπληρώσουν προσερχόμενοι μία από τις προαναφερθείσες δύο ημέρες μετά από συνεννόηση με τον επιβλέποντα της άσκησης.

Ο υπεύθυνος του μαθήματος

Δώρος Ν. Θεοδώρου


Συνημμένο αρχείο:
anaplhrwseis.doc


Επίσης έχει μοιραστεί το σύγγραμμα του μαθήματος. Όσοι δεν το παρέλαβαν μπορούν να περάσουν από γραφείο του κ. Θεωδώρου για να το πάρουν.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

Re: [7ο] Σχέσεις δομής- Ιδιότητες υλικών (2014-15)

#3
Μοιράζονται δύο επιπλέον συγγράμματα για το μάθημα.
1: "Σχέσεις Δομής Ιδιότητες Υλικών, (Απο τα στερεά μέχρι τα λεπρά υμένια και μηχανικές ιδιότητες υμενίων)", Θεοδώρου και Χαριτίδη
2: "Φροντιστηριακές Ασκήσεις"

Και τα δύο μπορείτε να τα παραλάβετε από το εργαστήριο όπου έγινε η άσκηση 7, "Νανομηχανικές και νανοτριβολογικές ιδιότητες".
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης