[9ο] Τεχνολογία, καινοτομία και επιχειρηματικότητα

#1
Πληροφορίες για το καινούριο μάθημα που προήλθε από τη συγχώνευση των 2 παλαιότερων επιλογής των κ. Μαυρωτά και κ. Καλογήρου:

Το μάθημα θα γίνει υπό την μορφή project. Θα χωριστείτε σε ομάδες και κάθε μία θα αναλάβει ένα project υπό την καθοδήγηση των Καλογήρου, Μαυρωτά και των υπολοίπων μελών του εργαστηρίου (to project είναι η δημιουργία ενός business plan για μια νέα ιδεά). Θα υπάρχουν διαλέξεις από κοινού (στο PC-LAB) και ξεχωριστές συναντήσεις με τις ομάδες. Η παρακολούθηση θα είναι υποχρεωτική σαν εργαστήριο. Θα βαθμολογηθείτε ανάλογα με τη δουλειά στο project (ομαδικός βαθμός) και ανάλογα με την ατομική εξέταση (εξετάσεις δηλαδή) επί του project.
Σε σχέση με πέρσι δεν θα υπάρχει το business game κατά τα άλλα τα υπόλοιπα είναι όπως γινόντουσαν με την "Προσομοίωση Επιχειρηματικών Αποφάσεων" μόνο που θα εμπλακεί περισσότερος κόσμος από την πλευρά των διδασκόντων και θα είναι πιο "δουλεμένο" το project

ΓΜ
People wishing to analyze nature without using mathematics just settle for a reduced understanding.

Re: Τεχνολογία, καινοτομία και επιχειρηματικότητα (2012-13)

#2
Πολύ ενδιαφέρον το "καινούριο" μάθημα! Αν κρίνω κι από τους καθηγητές καθώς και από το αντικείμενο του νομίζω ότι αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς!! :D Έτσι να εδραιώνονται και τα κάποιου τρόπου οικονομικά μαθήματα στη σχολή μας!! :roll: :whistle:

Re: Τεχνολογία, καινοτομία και επιχειρηματικότητα (2012-13)

#8
Σίγουρα πρόπερσι είχε γίνει. Για πέρσι δεν βρίσκω κάτι αυτή τη στιγμή αλλά έχω την εντύπωση ότι είχε βγει πάλι ξεχωριστή ανακοίνωση. ΤΟ θέμα είναι ότι καλό θα ήταν να γινόταν μια παρουσίαση στην ώρα της. :)
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης