Γενική Συνέλευση ΦΣ - Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

#1
Με απόφαση της προηγούμενης ΓΣ, έχει προγραμματιστεί νέα ΓΣ του ΦΣ την προσεχή Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, στις 13:00 στο αμφ. 1.

edit: Μιας και στις τελευταίες συνελεύσεις υπήρξε βαβούρα περί ταυτοποίησης πρωτοετών και άλλων, θα ήταν καλό να έχετε μαζί κάποιο χαρτί που να δείχνει ότι έχετε περάσει στη σχολή (πχ αντίγραφο βεβαίωσης πρόσβασης).

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

#3
Αντιθέτως στο αντίθετο, εγώ θα πρότεινα να φέρουν και οι πρωτοετείς τις βεβαιώσεις φοίτησης τους και οι υπόλοιποι τα φοιτητικά τους πάσο. Μπορεί να μην είμαστε αστυνόμοι αλλά νομίζω όλοι συμφωνούν στο ότι δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση των Χημικών Μηχανικών έχουν μόνο οι Χημικοί Μηχανικοί.

Αν σας ζητήσουν να τους αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες και ότι είστε όντως πρωτοετείς, κάντε το ίδιο για όλους μέσα στο αμφιθέατρο και αποστομώστε τους.
Kuchiki Byakuya

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

#5
Και επιτέλους θα σταματήσουν οι κατηγορίες για νοθευμένα αποτελεσματα που συνοδεύουν κάθε ΓΣ... Στο fb μετά την προηγούμενη συνέλευση, σόρρυ αλλά είχε γίνει χαμός με τις κατηγορίες επί του θέματος ;)
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

#6
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον MakisH, αλλά έτσι δεν θα εφαρμόσουμε ποτέ την φανταστική ιδέα της προηγούμενης Γ.Σ., να υπογράψουμε όλοι οι πρωτοετείς με το όνομά μας και να ελεγχθεί το ανόθευτο του αποτελέσματος με την εγγραφή μας στην σχολή, όταν και αν ποτέ αυτή γίνει.
Ιδιοφυής ιδέα πραγματικά... :tomato:
Πάντως νομίζω ότι μια βεβαίωση επιτυχίας, για την ταυτοποίηση των πρωτοετών, μόνο καλό μπορεί να κάνει.
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης