Προσοχή! Ο κάθε χρήστης φέρει όλη την ευθύνη των όσων γράφει. Σε περίπτωση λογομαχίας, οι συντονιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν κανέναν. Δεν υπάρχει "επίσημη άποψη του forum" (καθώς σε αυτό γράφει ο οποιοσδήποτε) και δεν θα πρέπει να στοχοποιείται αυτό λόγω μηνυμάτων μεμονωμένων μελών του. Σημειώστε πως, σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου, οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα του κλειδώματος θεμάτων και επιβολής κυρώσεων. Θα πρέπει αυτό να γίνει σεβαστό ως προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης και όχι ως "κόλπο" για να προαχθεί μια συγκεκριμένη άποψη. Παρακαλούμε επίσης να αποφεύγετε τις μακροσκελείς απαντήσεις.

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

#7
Τι γινεται ρε παιδια με την καταληψη? Ποτε ενδεχεται να τελιωσει? Σεβαστα νομιζω απο ολους μας τα οποια αιτηματα αλλα προσωπικα εχω κι εγω οπως και αλλη εργαστηριακες εκκρεμοτητες για το διδακτορικο μου και ειναι ο χρονος μου συγκρκριμενος. Μπορει να γινει κατι για την περιπτωση μας με τη στηριξη σας φυσικα? Νομιζω ειναι λογικο το ερωτημα- αιτημα μου.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

#8
k_bogiatzidis έγραψε:Τι γινεται ρε παιδια με την καταληψη? Ποτε ενδεχεται να τελιωσει? Σεβαστα νομιζω απο ολους μας τα οποια αιτηματα αλλα προσωπικα εχω κι εγω οπως και αλλη εργαστηριακες εκκρεμοτητες για το διδακτορικο μου και ειναι ο χρονος μου συγκρκριμενος. Μπορει να γινει κατι για την περιπτωση μας με τη στηριξη σας φυσικα? Νομιζω ειναι λογικο το ερωτημα- αιτημα μου.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Ποιος ήρθε ;
Αν κάτι πάει στραβά, ίσιωσέ το.
Αν δεν μπορείς, αγνοησέ το.
Άλλωστε η ζωή συνεχίζει.
Το αν θα την ακολουθήσεις είναι δικό σου θέμα

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ - Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

#10
k_bogiatzidis έγραψε:Απλο ερωτημα. Υπαρχει περιπτωση η καταληψη να τελιωσει συντομα?

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


I wonder ποια κατάληψη... Alternative timeline?
Hatred is Blind, Rage carries you Away...
and He who pures out Vengeance, runs the Risk of tasting a Bitter draught
...
One is All and All is One
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης